PARTENRI

 

yealink-logoFondat in 2001, Yealink, lider mondial in furnizarea de solutii terminale UC, este dedicat inovatiilor de telefonie prin comunicatii. Clientii din mai mult de 100 de tari si regiuni din intreaga lume se bucura de solutiile terminale UC de la Yealink pentru a spori comunicarea si colaborarea.

 

 

 

yeastar-logoYeastar se specializeaza in dezvoltarea si fabricarea gateway-urilor IP-PBX si VoIP si se angajeaza sa distribuie produse de tehnologie de noua generatie in domeniul comunicatiilor intre intreprinderi. Intre timp, Yeastar ofera solutii eficiente din punct de vedere al costurilor pentru ITSP pentru a dezvolta piata ulterioar a achizitiilor pentru intreprinderi. Yeastar proiecteaza, implementeaza si furnizeaza solutii IP inovatoare pentru aplicatiile la nivel mondial si mentine stabilitatea pe termen lung a produselor pentru a beneficia in mare masura de utilizatori. Yeastar este recunoscut in mod constant in industria VoIP pentru produsele invoatoare si de inalta performanta in retelele profesionale.

 

Din moment ce Dasan Electron Co., Ltd a fost infiintata in 1995, au construit o buna reputatie pentru calitate si servicii in pietele de peste mari, ca un producator de amplificatoare si casti.

Scopul sau este de a oferi componente si expertiza pentru a ne asigura ca producem produse inovatoare noi la un pret competitiv la nivel international prin programul sau continuu de cercetare si dezvoltare de piata.

De inalta calitate, pret competitiv, produse inovatoare, au condus la parteneriate de succes in peste 30 de tari din intraga lume.

 

CiSCIS proiecteaza, dezvolta si comercializeaza inregistrari multimedia si monitorizare, solutii de optimizare a interactiunii cu clientii (CIO) pentru o piata de comunicare globala. Suntem o companie inovatoare care plaseaza calitatea produselor si serviciul tehnic ca o prioritate in agenda noastra.

CIS isi propune sa furnizeze solutii inovatoare bazate pe tehnologii noi, cum ar fi VoIP, procesare media, data mining etc… Noi furnizam pentru nevoile in continua evolutie ale integratorilor de sisteme, furnizorilor de servicii cu produse si servicii de inalta performanta, cost eficiente si usor de implementat.